WE ARE HIRING!

VACATURE

Commercieel Medewerker Studio Floris Schoonderbeek, 24 uur per week

Wij zoeken een commercieel talent!

Ben jij een commerciële duizendpoot en word je blij van bijzondere, dynamische plekken en mensen? Geniet je ervan om op een duurzame maakplaats met creatieve denkers, doeners en ontwerpers te werken en jouw commerciële bijdrage te leveren aan de studio?

Wij zoeken een commerciële aanpakker die de sales van onze Groundfridge en Raintap verder gaat uitbouwen. Iemand die onze duurzame missie en de noodzakelijke leefstijlverandering snapt en kan overbrengen naar klanten.

Heb jij ervaring in de sales, of ben je een naturalborn salestijger met een missie, en wil je graag verder groeien binnen een creatieve ontwerpstudio met een bijzonder verhaal? Dan hebben wij een tof avontuur voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om te werken, jezelf te ontwikkelen en aan de basis te staan van innovatieve, duurzame projecten. Een brede functie met doorgroeimogelijkheden. Life is what you make of it!

Wat ga je doen

Je onderhoudt contact met klanten en dealers. Je verstrekt alle benodigde productinformatie en offertes aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om (warme) leads op te volgen, service te verlenen en onze community van klanten verder uit te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons klantenbestand en je behandelt alle vragen die product- en verkoopgerelateerd zijn.

Je bent duidelijk en overtuigend in je communicatie. Je bent secuur in de opvolging en weet onze duurzame missie over te brengen op onze klanten. Je komt met ideeën, voorstellen en brainwaves over hoe we onze studio op commercieel vlak kunnen verbeteren. Je bent creatief in je oplossingen, informeel van toon maar duidelijk qua inhoud. Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk en correct mondeling en schriftelijk te communiceren in het Nederlands en Engels.

Je bent een aanpakker die niet te beroerd is verschillende taken op zich te nemen. Affiniteit met design, duurzaamheid en buitenleven is een pré.

Wie ben jij

Je hebt minimaal een mbo-diploma;
Je woont in de buurt van Arnhem;
Je hebt bij voorkeur enige werkervaring in de sales;
Kennis van de retailmarkt is een pré;
Je hebt affiniteit met design, duurzaamheid en buitenleven;
Je bent snel, doel- en servicegericht, een doorzetter en een teamplayer;
Je bent communicatief sterk;
Je hebt een rijbewijs;
Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij

Studio Floris Schoonderbeek ontwikkelt nieuwe producten voor nieuwe behoeftes – voor een natuur-inclusief en kwalitatief hoogwaardig bestaan in een mooiere wereld. Kenmerkend voor de studio zijn innovatie, beleving, functionaliteit en duurzaamheid. De natuurlijke elementen zijn altijd onderdeel van het ontwerp. Je kent ons misschien wel van de Dutchtub (Weltevree) en de Groundfridge.

Wij bieden een mooie werkomgeving op De Kleine Campus in Arnhem waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris en kom je te werken in een creatief en ambitieus team met veel ruimte voor groei.

Lijkt het je wat: werken voor Studio Floris Schoonderbeek? Graag ontvangen we voor 7 mei naast een motivatie ook jouw CV. Reacties kunnen naar Dorette Bieleman via dorette@florisschoonderbeek.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

@