Stem nu: Groundfridge genomineerd voor de Dutch Design Awards 2015

Dutch Design Awards toont en beloont jaarlijks het beste op het gebied van Nederlandse vormgeving. Met de prijsuitreiking, een overzichtstentoonstelling tijdens Dutch Design Week en de uitgave van het Dutch Design Jaarboek is DDA een platform voor Nederlands design in de volle breedte.

Kort na de introductie van de Groundfridge in Milaan (afgelopen april) is het product genomineerd voor de Dutch Design Award. De selectiecommissie was meteen overtuigd over het feit dat deze ondergrondse koelkast het energieverbruik reduceert en het mogelijkheden biedt gezamenlijk voorraden aan te leggen. Daarnaast is er voor het plaatsen geen vergunning nodig en hoeft bij het ingraven geen grond te worden afgevoerd. Een goed doordacht product met veel potentie.

De Dutch Design Award (DDA) is een van de belangrijkste prijzen in het designvakgebied en toont en beloont jaarlijks het beste van Nederlandse vormgeving. Op zaterdag 24 oktober, tijdens de Dutch Design Week, wordt de winnaar bekendgemaakt. Van 17 tot 25 oktober is de overzichtstentoonstelling van alle genomineerden te zien in het Veemgebouw in Strijp S, Eindhoven.

Stemmen op de Groundfridge? Klik hier.


@